top of page
DSC_0103 (2).JPG

Vif

Sedert 2006 geeft Vif workshops en privélessen in VZW Artistiek. Meer informatie over deze lessen, de evenementen en vernissages zijn te vinden op de website van deze VZW.

 
Eerstvolgend evenement: kunst-en hobbyhappening op 21 en 22 september 2019 in Duin en Zee Oostende.

Meer info vindt u op deze website.

Home: Welkom
DSC_0083 (2).JPG

Viviane Devriese (Vif) stond 25 jaar in het kleuteronderwijs. Ze gaf in 2000 haar betrekking op om zich totaal te kunnen wijden aan het lesgeven in het kunstonderwijs.  Eerst gaf zij les in de Kunstacademie van Bredene aan zowel kinderen als volwassenen. Later bracht ze haar artistieke kennis over aan volwassenen in de VZW Artistiek.


Vif brengt haar cursisten verschillende technieken bij zoals tekenen, schilderen, experimenteel werken, gemengde technieken, werken naar levend model en portret.

Schilderen is voor Vif de meest persoonlijke weergave van wat ze is en hoe ze zich voelt. Ze ervaart schilderen
als werkelijke vrijheid die haar de  gelegenheid geeft allerlei materialen te gebruiken: expressief, vrij, ongebonden en spontaan. Het is een moment waarbij ze los kan laten. Schilderen heeft ze ervaren als een bevrijding van haar emoties.


De werken ontstaan vanuit haar innerlijk. Expressief schilderen, experimenteren, sprekende
kleuren en creativiteit zorgen voor nieuwe uitdagingen. Ze zoekt steeds naar een manier om meer diepgang aan haar werk te geven.


Vif ervaart schilderen als een puur middel tot uitdrukken -niet met woord en taal- maar in beeldtaal. Op deze manier gunt ze u een blik in haar aard, karakter, hart en ziel.

Home: Biografie
Home: Geselecteerd werk

Contact

+3259433843

  • facebook
DSC_0081 (2) - kopie.JPG
Home: Contact
bottom of page